Wegenwerken

Werkzaamheden Duinbergenlaan

maandag, 4 maart, 2019

In opdracht van het Autonoom Gemeentebedrijf voor Stadsontwikkeling (AGSO) start een aannemer op maandag 4 maart 2019 met de vernieuwing van de nutsleidingen in de Duinbergenlaan tussen de Duinendreef en Kwade Helling. 
Vanaf maandag 11 maart tot vrijdag 26 april 2019 is dit gedeelte van de Duinbergenlaan afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Werkzaamheden Retranchementstraat

maandag, 4 maart, 2019

In het kader van het project rond de Nieuwe Watergang, deel van de waterloopwerken Zwinpolders, zal de huidige doorsteek van de koker onder de Retranchementstraat vernieuwd worden.
Om deze werken te kunnen uitvoeren, moet de rijweg opengebroken worden.
Deze werkzaamheden starten op maandag 4 maart 2019 en zouden afhankelijk van het weer duren tot uiterlijk 12 mei 2019.
Voor de fietsers en de voetgangers zal er weinig hinder zijn.

Nicolas Mengélaan en rechterrijstrook Elizabetlaan afgesloten tot 28 juni

dinsdag, 5 maart, 2019

In het kader van de voorbereidende werken Heldentorens in Heist wordt de Nicolas Mengélaan en de rechterrijstrook (rijrichting Knokke) van de Elizabetlaan ter hoogte van de Nicolas Mengélaan vanaf maandag 11 maart 2019 tot vrijdag 28 juni 2019 afgesloten voor het verkeer.
Het verkeer zal kunnen gebruikmaken van de linkse gearceerde rijstrook.
Fietsers worden ter hoogte van de Vuurtorenstraat omgeleid via de Vlamingstraat in de richting van de Kursaalstraat.

Tweede fase Heldentorens in Heist

dinsdag, 11 september, 2018

Op maandag 17 september 2018 starten de voorbereidende wegwerkzaamheden voor de tweede fase van de werken in het kader van de realisatie van de Heldentorens in Heist.
In opdracht van de beheerder van het hoogspanningsnet Elia moeten er gestuurde boringen gebeuren in de Elizabetlaan vanaf de Kardinaal Mercierstraat tot aan de Noordstraat. 
Deze werkzaamheden staan tot midden november gepland.

Werken A11 vorderen in snel tempo.

woensdag, 6 januari, 2016

Tussen het voorjaar van 2014 en het najaar van 2017 werd de A11 gebouwd, een nieuwe snelweg tussen de N31 in Brugge en de N49 in Westkapelle.
De A11, met een totale lengte van 12 kilometer, zorgt voor een vlotte verbinding van de Zeehaven van Brugge met het binnenland

Hieronder kan u een film bekijken van een 17-tal minuten die een mooi overzicht vormt van een uniek project in Vlaanderen.

 

Abonneren op RSS - Wegenwerken