Wegenwerken

Burgemeester Frans Desmidtplein wordt aantrekkelijke, verkeersveilige publieke ruimte

donderdag, 1 augustus, 2019

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist heeft de ambitie om het Burgemeester Frans Desmidtplein en de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan te transformeren tot een kwaliteitsvolle, aantrekkelijke en (verkeers)veilige publieke ruimte. 

Nu de voorbereidende werkzaamheden door de nutsmaatschappijen zijn afgewerkt, gaan de eigenlijke werken van start op maandag 2 september.
Ze worden gefaseerd uitgevoerd, gespreid over een periode van twee jaar. Dit om de toegankelijkheid en de bereikbaarheid maximaal te kunnen garanderen.

Vier fases

Tweede fase Heldentorens in Heist

dinsdag, 11 september, 2018

Op maandag 17 september 2018 starten de voorbereidende wegwerkzaamheden voor de tweede fase van de werken in het kader van de realisatie van de Heldentorens in Heist.
In opdracht van de beheerder van het hoogspanningsnet Elia moeten er gestuurde boringen gebeuren in de Elizabetlaan vanaf de Kardinaal Mercierstraat tot aan de Noordstraat. 
Deze werkzaamheden staan tot midden november gepland.

Werken A11 vorderen in snel tempo.

woensdag, 6 januari, 2016

Tussen het voorjaar van 2014 en het najaar van 2017 werd de A11 gebouwd, een nieuwe snelweg tussen de N31 in Brugge en de N49 in Westkapelle.
De A11, met een totale lengte van 12 kilometer, zorgt voor een vlotte verbinding van de Zeehaven van Brugge met het binnenland

Hieronder kan u een film bekijken van een 17-tal minuten die een mooi overzicht vormt van een uniek project in Vlaanderen.

 

Abonneren op RSS - Wegenwerken